Γουσέτης Φαμόζος-Γεώργιος Διονύσιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Ζάκυνθο το 1957 και έζησα εκεί έως τα 16 μου χρόνια. Έφηβος ακόμα ξεκίνησα τον αγώνα μου για την επιβίωση, ακολουθώντας τα κελεύσματα της θάλασσας, και την δίψα μου για περιπέτεια και ταξίδεψα ως μηχανικός στα καραβιά μέχρι και το 1990.
Το 1990 με την εμπειρία που απέκτησα από τα ταξίδια μου, άνοιξα στου Ζωγράφου την επιχείριση μου “Λύση – Θερμ”, στην οποία απασχολούμαι και διοικώ μέχρι και σήμερα.
Η “Λύση – Θερμ” είναι μια εταιρεία διαχείρισης κτηρίων και παρέχει λύσεις για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μία πολυκατοικία.

Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τους Ζωγραφιώτες στην καθημερινότητα τους εδώ και τριάντα χρόνια, με κορυφαία τα ζητήματα της έλλειψης χώρων στάθμευσης και τις σοβαρότατες ελλείψεις στον τομέα της καθαριότητας.
Μαζί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο έχουμε καταρτίσει ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρόγραμμα που θα δίνει τις αναγκαίες λύσεις όχι μόνο σε αυτά τα θέματα, αλλά και σε άλλα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως η συγκοινωνία, η ασφάλεια, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια κ.α. Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, καθώς απάντησα θετικά στο κάλεσμα του επικεφαλής του “Ζωγράφου Μπροστά”, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε το Δήμο μας στη θέση που πραγματικά του αξίζει.
Η νίκη μας στις επερχόμενες εκλογές θα σημάνει μια νέα, καλύτερη εποχή για την πόλη μας και θα είναι μια νίκη για ολόκληρο το Δήμο Ζωγράφου και όλους τους κατοίκους του!

Οικογενειακή Κατάσταση

Το 1995 παντρεύτηκα τη σύζυγο μου Κωνσταντίνα Παρδάλη η οποία είναι και συνοδοιπόρος μου στην διοίκηση της εταιρείας, και το 1996 αποκτήσαμε το γιο μας, Λάμπρο Γουσέτη, ο οποίος είναι τελειόφοιτος Μηχανολόγος – Μηχανικός, και ήδη έχει αναλάβει πόστο ευθύνης στη διοίκηση της
“Λύση – Θερμ”, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον αγαπητό επιχειρηματία Γουσέτη – Φαμόζο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.