Γεωργία (Ζέτα) Καλλαρά Κυβέρη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αγαπητοί συνδημότες, ας επιλέξουμε με σύνεση σε ποιους θα αναθέσουμε την καλλιτεχνική διοίκηση και προβολή του δήμου μας, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για μια πόλη εκμαγείο ψυχών μέσα στην οποία προωθείται η παιδεία και η εκπαίδευση.

Ζητώ τη στήριξή σας, γιατί οι ιδέες είμαστε εμείς.

Βιογραφικό

Γεωργία (Ζέτα) Καλλαρά Κυβέρη

Διδάκτωρ Θεατρικών Σπουδών

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Αγαπώ τον Δήμο Ζωγράφου γιατί εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η μητέρα μου Μαρίνα Σκούρτη υπήρξε καθηγήτρια φιλόλογος στο 6ο Λύκειο Ζωγράφου. Ο πατέρας μου, διετέλεσε καθηγητής στον ιδιωτικό τομέα, και συγκεκριμένα στο Γαλλικό Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής.

Στου Ζωγράφου ζω με τον σύζυγό μου Πέτρο Κυβέρη, εκπαιδευτή Οδηγών και ιδιοκτήτη δύο διακεκριμένων Σχολών Οδήγησης της περιοχής. Έχω δυο γιους, εννέα και έντεκα ετών, μαθητές του 8ου Δημοτικού σχολείου, στις δράσεις του οποίου είχα ανέκαθεν ενεργή συμμετοχή και παρείχα δωρεάν τις υπηρεσίες μου με τη μορφή επιμορφωτικών σεμιναρίων σε εκπαιδευτικούς.

Είμαι περήφανη σύζυγος και μητέρα αλλά η αγάπη μου για τη δουλειά μου και τον τόπο μου με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά και τις προσεχείς εκλογές.

Είμαι ειδικός επιστήμονας πάνω σε θέματα που αφορούν το Θέατρο και τον Πολιτισμό.

Ο τομέας της έρευνάς μου αφορά την Ιστορία των Φεστιβάλ και των Παραστατικών Δρώμενων ενώ, ταυτόχρονα, έχω ασχοληθεί με το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Παιδικό Θέατρο.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και πρώην υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Επί σειρά ετών εργάστηκα στα σχολεία της ελληνικής παροικίας και στον Σύλλογο Ελλήνων Γονέων του Λονδίνου ως σκηνοθέτης και συντονίστρια παιδικών θεατρικών παραστάσεων.

Είμαι εδώ για να προσφέρω στη βελτίωση της πόλης μας, σε πολιτιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Τα καλλιτεχνικά πράγματα του δήμου δεν θα πρέπει να αφορούν λίγους και σχετικούς αλλά όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, ώστε ο καθένας να βρίσκει στην τέχνη αυτό που τον εκπροσωπεί και που του ταιριάζει.

Είμαι ευγνώμων που δίπλα μου στέκεται ο οραματιστής και επίμονος μελλοντικός μας Δήμαρχος Παναγιώτης Αγγελόπουλος που με επέλεξε για υποψήφια Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του Ζωγράφου Μπροστά.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος με την σπουδαία θεατρολόγο Ζέτα Καλλαρά – Κυβέρη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.