Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «2ο Zografou City RUN 2021»

Στην τελική ευθεία για τον σπουδαίο αγώνα δρόμου

Οι εγγραφές για το «2ο Zografou City RUN 2021» άνοιξαν και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την αθλητική διοργάνωση που εξελίσσεται σε θεσμό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 09:00 το πρωί.

Τον αγώνα διοργανώνει όπως και το 2019 το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και οι δρομικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την πιστοποιημένη διαδρομή αγώνα δρόμου των 5χλμ. και την διαδρομή των 2,5χλμ. H συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι συμμετοχές λόγω των Υγειονομικών μέτρων περιορισμένες. Δεν θα ξεπερνούν τα 500 άτομα ανά κατηγορία αγωνίσματος.

Δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι (θα έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του Εμβολιασμού) και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ την ημέρα του αγώνα).

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να πατήσετε στους συνδέσμους:

Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι το «2ο Zografou City RUN 2021» να αποτελέσει έναν θεσμό που θα αφήσει θετικό αποτύπωμα, συνδυάζοντας το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα και την κοινωνική προσφορά στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά διοργανώνουμε ξανά φέτος το «2ο Zografou City RUN 2021» αφού λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε 2 χρόνια. Στόχος μας είναι , να αποτελέσει ένα  αθλητικό γεγονός που θα αναδείξει  την τοπική κοινωνία μας. Ανυπομονούμε να  υποδεχθούμε τους αθλητές που με τη σωματική και ψυχική αντοχή τους, συμβάλλουν ώστε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα και την αξία της υγείας- ευεξίας, του ευ αγωνίζεσθαι και της ενότητας.»

Στο site του ΝΠΔΔ Ζωγράφου – Δήμος Ζωγράφου (zografouculture.gr) οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες δρομείς μπορούν να βρουν το ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες για την αθλητική διοργάνωση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των κανονισμών που ορίζει ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.