Στο πλευρό των εργαζομένων της εστίασης ο Βαγγέλης Τζανής

Η δήλωση του Αντιδημάρχου Εμπορικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζωγράφου

Τη φωνή του με αυτή των εργαζομένων στην εστίαση ενώνει ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Δήμου Ζώγραφου, Βαγγέλης Τζανής που ζητά την συνολική στήριξη του κλάδου από τους αρμόδιους φορείς και την Πολιτεία.

Ειδικότερα σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Τζανής αναφέρει:

«Από την αρχή που ξέσπασε η πανδημία, ο κλάδος της σίτισης επλήγη βαθύτατα προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Με αφορμή την κήρυξη της απεργίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τη δική τους και να ζητήσω ως Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας του Δήμου Ζωγράφου, τη στήριξη του κλάδου στις δύσκολες αυτές εποχές.

Είμαι σίγουρος ότι η Πολιτεία θα δει από θετική σκοπιά τα αιτήματα τους, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους όλα τα καταστήματα του κλάδου της εστίασης και δεν θα βρεθούν χωρίς δουλειά χιλιάδες συμπολίτες μας που ήδη δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες της πανδημίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.