Σε 5 Δήμους της Αττικής 1,5 εκατομ. για να ξεπληρώσουν “φέσια”

Με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (αριθμ. 54384/20.7.2021), επιχορηγούνται Δήμοι για να εξοφλήσουν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους προς τρίτους.

Συγκεκριμένα, η Απόφαση αφορά την επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 1.500.000,00 ευρώ στους 5 Δήμους του Πίνακα που ακολουθεί, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους (Φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης) σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών  .

Τo 60 % των εισπραχθέντων ποσών, παρακρατείται από τους επιχορηγούμενους Δήμους στο πλαίσιο της μηνιαίας διαδικασίας κατανομής των δικαιούμενων Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ).

Αν οι Δήμοι ολοκληρώσουν την αποπληρωμή του συνόλου των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους μέχρι τη λήξη του παρόντος προγράμματος σύμφωνα με το αρ.2 της ανωτέρω Απόφασης του Υπ. Οικονομικών, τα ποσά επιχορήγησης που έλαβαν κατά τα οικονομικά έτη 2020 και 2021 για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους, δεν παρακρατούνται.

Ακολουθεί ο Πίνακας κατανομής με τους Δήμους:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.