Επίσκεψη διπλωματικής αντιπροσωπείας του Περού στον Δήμο Ζωγράφου (φωτο)

Τον επιτετραμμένο της Πρεσβείας του Περού στην Αθήνα Pedro Pablo Delgado H. υποδέχθηκε στο γραφείο του, την Πέμπτη 1η  Ιουλίου 2021, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επικείμενη 200η επέτειο ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας του Περού  που γιορτάζεται στις 28 Ιουλίου και την επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ξανά μετά από δύο χρόνια αναστολής λόγω έκτακτων γεγονότων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, στην Πλατεία Περού του Δήμου Ζωγράφου.

Ο επιτετραμμένος της Πρεσβείας αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην 30χρονη διπλωματική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Περού και στη συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου από το 1998, οπότε και δημιουργήθηκε μνημείο της χώρας στη συγκεκριμένη Πλατεία.

Ο κ. Θώδας, εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη της διπλωματικής αντιπροσωπείας στον Δήμο Ζωγράφου και δεσμεύτηκε για την επιτυχή τέλεση της επετειακής εκδήλωση καθώς και οι δύο χώρες γιορτάζουν την 200η επέτειο Ανεξαρτησίας τους.

«Έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό, και τα δύο έθνη συμπεριλαμβάνονται στους αρχαιότερους πολιτισμούς. Είναι τιμή μας που στον Δήμο Ζωγράφου έχουμε πλατεία με το όνομα της χώρας σας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί το έναυσμα για στενότερη συνεργασία.

Παρών στην συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.