ΕΡΧΕΤΑΙ «ΒΟΜΒΑ» από το «ΑΓΑΠΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ»! Ετοιμάζει «ΠΟΥΛΕΝ» για τις εκλογές ο Κ.Παπαναστασόπουλος! 

Ποιος γνωστός επιχειρηματίας, γέννημα θρέμα της περιοχής προσχωρεί στην παράταξη του Παπαναστασόπουλου

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ζografounews», ο Κωστής Παπαναστασόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου», έχει έρθει σε επαφές τις τελευταίες μέρες με γνωστό 35χρονο επιχειρηματία, γέννημα θρέμα της περιοχής.

Ο επικεφαλής τον είχε προσεγγίσει και στις προηγούμενες εκλογές αλλά ο νεαρός επιχειρηματίας δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να ριχτεί στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα όμως με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο 35χρονος έχει δώσει τα χέρια με την παράταξη του «Αγαπώ Ζωγράφου», για τις επερχόμενες εκλογές.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας 

Μεγάλωσε στου Ζωγράφου, πήγε σχολείο στο 1ο δημοτικό και στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο. Είναι πτυχιούχος λογιστικής και τώρα δρα στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι 35χρονών, άγαμος και αρκετά γοητευτικός. Καθημερινά στηρίζει την τοπική αγορά και είναι πολύ αγαπητός στους δημότες.

Ο Κωστής Παπαναστασόπουλος φαίνεται πως έχει ξεκινήσει από νωρίς τις διεργασίες για να κατεβάσει στις εκλογές ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο για να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.