Τα χάρτινα φαρασάκια “ΝΟ ΚΑΚΑ” σε 10 σημεία του Δήμου Ζωγράφου (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα καινοτόμα ιδέα τίθεται σε εφαρμογή στον Δήμο Ζωγράφου καθώς από την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, οι κάτοικοι που βγάζουν βόλτα το κατοικίδιο τους, έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν ΔΩΡΕΑΝ από 10 σημεία της πόλης,  το νέο χάρτινο φαρασάκι «ΝΟ ΚΑΚΑ» για τη συλλογή των περιττωμάτων των ζώων.

Πρόκειται για ένα χάρτινο φαρασάκι μιας χρήσης, ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα από χαρτί (ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο και φιλικό στο περιβάλλον). Είναι λειτουργικό, ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και ο κάτοχος θα μαζεύει  με ένα «φτυάρισμα», άμεσα και εύκολα, τις ακαθαρσίες του σκύλου χωρίς να έρθει σε επαφή, διατηρώντας καθαρή την πόλη και συμβάλλοντας στην κατάργηση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης, όπως ορίζει η παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική οδηγία.

Με έναν ευχάριστο, ανέπαφο και κομψό τρόπο, ο ιδιοκτήτης σκύλου, χρησιμοποιώντας καθημερινά το σύστημα αυτό θα κάνει, πλέον, το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του, τον συνάνθρωπο και φυσικά το περιβάλλον.

Το καινοτόμο αυτό σύστημα τοποθετήθηκε σε 10 σημεία του Δήμου Ζωγράφου, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμου Μπουλούκου.

Τα χάρτινα φαρασάκια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα ακόλουθα σημεία:

πάρκο «Ρυθμός» – Γεωργίου Παπανδρέου & Μεγάλου Αλεξάνδρου
Γεωργίου Παπανδρέου 53
Γεωργίου Παπανδρέου 31
Στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Αλέξανδρου Παπάγου
Πλατεία Ισσού
Πλατεία Άνοιξης
Πλατεία Αγίου Θεράποντα
Πλατεία Αόρνου
Πλατεία Αγίου Γερασίμου
Καλούμε τους συμπολίτες μας,  να συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Δεν πιάνουμε τίποτε με τα χέρια μας , σεβόμαστε και διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.