Μήνυμα και ευχές του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα και ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  απηύθυνε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας στους υποψηφίους που διαγωνίζονται.

Ο κ. Θώδας αναφέρει στο μήνυμά του: «Αγαπητά μας παιδιά, αξιότιμοι νεαροί συμπολίτες μας, ελπιδοφόροι αυριανοί επαγγελματίες σε κάθε τομέα.
Σε όλους εσάς που ξεκινάτε τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.
Έχετε τις ευχές όλων μας για να δώσετε με αισιοδοξία, υγεία, δύναμη και ψυχραιμία αυτόν τον αγώνα και να βγείτε νικητές.
Να δώσετε αυτήν τη μάχη με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αποφασιστικότητα, χωρίς υπερβολικό άγχος, γνωρίζοντας ότι τα όνειρα δεν τελειώνουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.
Οι Πανελλαδικές είναι ένας σημαντικός σταθμός αλλά δεν είναι ο τελευταίος. Έχετε να δώσετε πολλές ακόμα μάχες στη ζωή σας καθώς το ταξίδι για την επίτευξη των στόχων είναι συνεχές.
Σας προτρέπω να αντιμετωπίσετε τις εξετάσεις ως μία ευκαιρία και μία πρόκληση για την εκπλήρωση των επιδιώξεών σας, από τις πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις που έχετε μπροστά σας.
Με μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια σας, ο Δήμος Ζωγράφου, όπως και όλη η Ελλάδα, βρίσκετε δίπλα σας. Το μέλλον σας ανήκει γιατί το μέλλον είστε εσείς.
Μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι καλή και δυναμική πορεία!»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.