“Στρες και Διατροφή – Η σχέση γονέα παιδιού “:Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο από τη Διεύθυνση Βρεφικών Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Η Διεύθυνση Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου, στο πλαίσιο του προγράμματος προαγωγής της υγείας για τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ανάπτυξη των παιδιών και την εκπαίδευση γονέων και προσωπικού, σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Το στρες και τη διατροφή» που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ώρα 19:30. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο: https://toddlers-world.gr/.  Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Επιπλέον, στην ίδια διεύθυνση (https://toddlers-world.gr/) μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδραστικά εργαστήρια σχετικά με τη διατροφή και τη παιδαγωγική – ψυχολογία.

Α.ΑΞΟΝΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  1. Πως να φτιάξετε γερό ανοσοποιητικό για το παιδί σας
  2. Προγραμματισμός διατροφής -Διατροφική αγωγή
  3. Διαχείριση στρες και διατροφή
  4. Εισαγωγή νέων τροφίμων -δυσκολίες προσαρμογής

Β.ΑΞΟΝΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 

ομιλίες προς γονείς για τον λόγο και την ομιλία

  1. Ανάπτυξη λόγου και ομιλίας στις ηλικίες 3-5 ετών
  2. Πότε και ποιες ενδείξεις μας κάνουν ανησυχούμε για τη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού μας & διαταραχές λόγου και ομιλίας στην προσχολική ηλικία
  3. Πως ενισχύω τη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού μου στις ηλικίες 2-5 ετών

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.