Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δεντροφύτευση στον Δήμο Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Ζωγράφου, τιμώντας τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,  πραγματοποίησε μία ακόμη δενδροφύτευση, με σκοπό την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας.
Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου, φύτεψαν σφενδάμους και στις δύο πλευρές της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Στη δράση συμμετείχε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο οποίος φύτεψε συμβολικά τρία δένδρα.


«Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον όλων μας και επιτάσσει την ενεργή συμμετοχή μας . Για τον Δήμο Ζωγράφου, τα θέματα του περιβάλλοντος και η υλοποίηση στοχευμένων δράσεων στους τομείς του πρασίνου, της ανακύκλωσης, της εξοικονόμησης ενέργειας βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα.  Προχωράμε σταθερά και βάσει σχεδίου σε έργα που θα διαμορφώσουν και θα προσφέρουν σε όλους μας πόλη ανθρώπινη, λειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον και τους εαυτούς μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, τονίζοντας ότι ανάλογες ενέργειες θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης.


Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Πρασίνου Γιάννης Βούρτσης και Καθαριότητας & Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.