Εικόνες ντροπής από το 3ο Νηπιαγωγείο Ζωγράφου! Η μυρωδιά μούχλας κυριαρχεί και στις τρεις αίθουσες! – Δεν εννοούμε αυτό κύριε Δήμαρχε όταν ζητάμε περισσότερο πράσινο στα Νηπιαγωγεία των παιδιών μας!!!

Οι εικόνες είναι από το φετινό δημιούργημα της δημοτικής αρχής του κου Θώδα, στα λυόμενα στο προαύλιο του 12ου Δημοτικού. Εκεί αποφάσισαν το Σεπτέμβριο του 2020 να στεγάσουν 3 επιπλέον τμήματα του 3ου Νηπιαγωγείου, με πρόχειρα επιφανειακά μαστορέματα…

Τα αποτελέσματα της προχειρότητας είναι ήδη εμφανή. Η μυρωδιά μούχλας, που δε φαίνεται, αλλά μπορεί κανείς εύκολα να τη φανταστεί, κυριαρχεί και στις 3 αίθουσες!!!

Στην τάξη των φωτογραφιών μπαίνουν κάθε μέρα η Νηπιαγωγός και οι μικροί μαθητές του τμήματος ένταξης του Νηπιαγωγείου, για να βοηθηθούν με τις μαθησιακές τους δυσκολίες…

Παρά λοιπόν τη φετινή εμπειρία, η δημοτική αρχή προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει μεθαύριο τη δημιουργία ενός ακόμη παραρτήματος του 3ου Νηπιαγωγείου στο 12ο δημοτικό, για τη νέα σχολική χρονιά!

Δεν εννοούμε αυτό κύριε Δήμαρχε όταν ζητάμε περισσότερο πράσινο στα Νηπιαγωγεία των παιδιών μας!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! ΚΤΙΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΟΝΕΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.