Στον Εσπερινό και τη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Θεράποντα, πολιούχου της πόλης ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας (ΦΩΤΟ)

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Θεράποντα, πολιούχου Ζωγράφου,  στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα.

Το απόγευμα της Παρασκευής τελέστηκε με ιδιαίτερη ευλάβεια ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και στη συνέχεια η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Θεράποντα γύρω από τον Ιερό Ναό, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα και πλήθους πιστών.

Τον Δήμαρχο Ζωγράφου συνόδευσαν  η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου, Αναστασία Μπότου, ο  Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδας Κουφός,  Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης , Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Λάμπρος Γούμενος.

Παρών, επίσης, ο πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Άγης Παπακωνσταντίνου. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.