Ο Ερμής Ζωγράφου Κυπελλούχος στο ποδόσφαιρο σάλας – Η απονομή από τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία για την πόλη του Ζωγράφου αποτελεί η ανάδειξη του Ερμή Ζωγράφου σε Κυπελλούχο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο σάλας.

Ο Ερμής νίκησε στον τελικό, την άλλη ομάδα futsal της πόλης, τον Ηνίοχο με 3-1 και κατέκτησε για πρώτη φορά το Κύπελλο, μία μεγάλη επιτυχία για τον ζωγραφιώτικο αθλητισμό.

Την απονομή του Κυπέλλου στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας , ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης», το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου για τη διεξαγωγή του τελικού.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου συνέχαρη τον προπονητή του Ερμή Ζωγράφου Θανάση Τσακανίκα και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη μεγάλη τους επιτυχία, ενώ επιβράβευσε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ηνίοχου για την εξαιρετική πορεία ως τον τελικό του Κυπέλλου. «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μία ομάδα του Δήμου Ζωγράφου λαμβάνει μία τόσο σημαντική διάκριση. Κάθε πρόκριση των ομάδων της πόλης μας είναι επιτυχία της ίδιας της πόλης», ανέφερε ο κ. Θώδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.