Έντεκα χρόνια από την τραγωδία της Marfin – Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα

Μήνυμα για τα 11 χρόνια από την τραγωδία στη Marfin  έστειλε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.
«Έντεκα χρόνια από το έγκλημα στη Μarfin, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο παιδί της, την Παρασκευή Ζούλια και τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη, η μνήμη παραμένει ζωντανή και η πληγή ανοιχτή.
Η δέσμευση της Πολιτείας ότι είναι θέμα τιμής για τη Δημοκρατία μας η σύλληψη και η τιμωρία των ενόχων αποτελεί διαρκή υπόμνηση του χρέους.
Το «λάθος» των τεσσάρων θυμάτων ήταν ότι βρέθηκαν στον χώρο εργασίας τους όταν κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι δεν είχαν αυτό το δικαίωμα και αποφάσισαν να τους αφαιρέσουν τη ζωή με τον πιο βίαιο και φρικώδη τρόπο.
Ο εντοπισμός και η παραπομπή στη Δικαιοσύνη των φυσικών αυτουργών καθώς και η κατάδειξη των ηθικά υπευθύνων που διανοούνται έστω και να υπονοήσουν ότι αυτή η πράξη ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από στυγνό έγκλημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.