Στους Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου και Κωνσταντίνου και Ελένης για την ακολουθία του Επιταφίου ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου βρέθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας προκειμένου να παρακολουθήσει την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.


Τον κ. Θώδα συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, Ψηφιακής Πολιτικής Δημήτρης Κολομπάτσος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Αναστασία Μπότου, ο πρόεδρος της Μ.ΑΞΙ.Α.ΔΗ.Ζ. και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ζωγράφου Άγης Παπακωνσταντίνου. Παρόντες, επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Λάμπρος Γούμενος και ο Πρόεδρος Νεολαίας του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών Κώστας Κορμάς.


Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας παρακολούθησε την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, παρουσία των Αντιδημάρχων Λάμπρου Καλαρρύτη, Δημήτρη Κολομπάτσου και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Αναστασίας Μπότου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.