Ηλυσιακός – Υγρός στίβος: Έφυγε ο Γιάννης…το όραμά σου θα μας θυμίζει για πάντα πόσο σπουδαίος ήσουν!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΦΥΓΕ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Πέρασαν ακριβώς 2 χρόνια. Ηταν μεγάλη βδομάδα του 20219, 22 Απρίλη, όταν ο Γιάννης  Γκιτσάκης και οι άνθρωποί του χτυπήθηκαν από την μοίρα. Ήταν πριν ακριβώς 2 χρόνια όταν ο Γιάννης έπεσε σε βαθύ ύπνο, σε κώμα.. Είναι τώρα ακριβώς δυο χρόνια μετά που ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί, να πάρει την ανιούσα, λύνοντας την τελευταία εξίσωση της ζωής του.

Ο Γιάννης μας έφυγε, δεν είναι  πλέον εδώ, είναι εδώ όμως μια υπέροχη οικογένεια, η γυναίκα του η Λιάνα, ο μικρός Ιάσονας και ο πρωτοετής φοιτητής ιατρικής και βασικός παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης Χρήστος, Θα μας λείψει η παρέα του στα τσιμέντένια σκαλοπάτια της πισίνας, το κέφι του, η διάθεση να προσφέρει και το θάρρος να αναθεωρεί τις αποψέις του.

Θα μας λείψει το γέλιο του, το ότι ζόυσε με το όραμα μας, είχε κολήσει το μικρόβιο του Ηλύσιακού – αν και θεσσαλος – μετά από τόσα χρόνια παραμονής στη γειτονιά. Και απολάμβανε να σχεδιάζει και να υλοποιεί βήμα βήμα κομμάτια από το όραμα του για το σύλλογο, να διαδίδει το μικρόβιο του Ήλυ. Με μαθηματική προσήλωση και με γεωμετρική πρόοδο ήθελέ να μεγαλώσει τον ορίζοντα της ομάδας.

Από τις αρχές της εμπλοκής του στην ομάδα  φάνηκαν τα μεγάλα του σχέδια για το σύλλογο, σχεδίασε και πρωτοστάτησε σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στη Σικελία, στην τότε ομαδα του Γιάννη Γιανουρη. Θα μας λείψει που τα βράδυα ερχόταν με μια νέα ιδέα και μετά τρέχαμε για να δούμε πως θα την υλοποιήσουμε.

Θα μας λείψει που έβρισκε αφορμές για να φάμε κάτι  όλοι μαζί και με   όλα τα παιδιά,  για να γίνουν ομάδα. Όμως Γιάννη άφησες πισω σου την οικογένεια σου και το οραμά σου για να μας θυμίζουν πόσο σπουδαίος ήσουν, για να μας λένε ότι είσαι εδώ. Θα δεις  και εσύ απο εκεί ψηλά ότι το οραμά σου είναι εδώ…

Καλό παράδεισό φίλε…. 
Οι φίλοι σου από την πισίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.