Διανομή υγειονομικού υλικού σε καταστήματα του Δήμου Ζωγράφου από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής! (φωτο&βιντεο)

Στην τοπική αγορά του Δήμου Ζωγράφου βρέθηκε την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο της Δράσης του Ε.Ε.Α., και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για τη –συμβολική- διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού με σκοπό τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την ευαισθητοποίηση για τη συνέχιση τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργο Δημόπουλο και τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα, διένειμαν -συμβολικά- υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα της περιοχής, συζήτησαν με τους επιχειρηματίες της πόλης για την κατάσταση στην αγορά, τις αγωνίες και τα προβλήματά τους και τούς ενημέρωσαν για τις Δράσεις του Ε.Ε.Α. και της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

«Στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας της Περιφέρειας Αττικής μαζί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σήμερα βρεθήκαμε με τον Δήμαρχο Ζωγράφου στην αγορά του Ζωγράφου, όπου επισκεφθήκαμε τους επαγγελματίες αφενός για να δούμε την κίνηση της αγοράς και αφετέρου για να ενημερωθούν από κοντά όλοι οι επαγγελματίες για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να μπορέσουμε από κοινού να αναζωογονήσουμε την αγορά», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας τόνισε: «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια περιοδεία στα καταστήματα της πόλης μας, μαζί με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δημόπουλο, να διαπιστώσουμε από κοντά τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στο Δήμο μας, να δώσουμε κάποιες μάσκες και αντισηπτικά. Μιλήσαμε με τους επιχειρηματίες και ακούσαμε προσεκτικά αυτά που είχαν να μας πουν σε σχέση με την πανδημία και πώς αντιμετωπίζεται από τους συνδημότες μας. Νομίζω ότι σιγά – σιγά αρχίζει και ανοίγει η αγορά. Πιστεύουμε πραγματικά ότι θα αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες λόγω των πολλών εμβολιασμών που έχει επιτύχει η χώρα μας και σιγά – σιγά θα επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.