Πέθανε ο Ζωγραφιώτης στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών Σπύρος Γιατράς

Οπως «Της γυναίκας η καρδιά»

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Ζωγραφιώτης στιχουργός Σπύρος Γιατράς, δημιουργός μεγάλων επιτυχιών των Στράτου Διονυσίου, Τόλη Βοσκόπουλου, Γιάννη Πάριου, Θέμη Αδαμαντίδη κ.ά.

Ο Σπύρος Γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του Στράτου Διονυσίου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Θέμη Αδαμαντίδη, του Σταμάτη Γονίδη, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Δημήτρη Κοντολάζου, του Αντύπα, του Βασίλη Καρρά, του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολας, του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίκου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο Ηλίας Φιλίππου.

«Δυστυχώς οι απρόσμενα θλιβερές ειδήσεις αυτού του καιρού μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά… Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος, πολυαγαπημένος φίλος, σπουδαίος στιχουργός,συναγωνιστής μου αμέτρητα χρόνια άνθρωπος με το αξεπέραστο χιούμορ και τη μοναδική εξυπνάδα ο…ο…ο…δε ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω. Αγαπημένε Σπύρο Γιατρά… απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό
δεν υπάρχουν λόγια… δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους».

Διαβάστε τι είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του για την πόλη του Ζωγράφου:

Αγαπώ αυτή την πόλη, αγαπώ αυτές τις γειτονιές που έχω περπατήσει από τα μικράτα μου από τη μια άκρη έως την άλλη όταν το Ζωγράφου ήταν ρέματα, όταν οι δρόμοι δεν υπήρχαν, δεν ήταν ασφαλτοστρωμένοι, όταν ακόμα τα Ιλίσια ήταν Κουπόνια, όταν ήταν τα Ιλίσια το γήπεδο του Ηλισιακού. Ως φίλος του αθλητισμού και της άθλησης, αθλούμουν για πολλά χρόνια με τις ομάδες του Ζωγράφου και κυρίως με τον Αστέρα στο ποδόσφαιρο, ενώ είχα ασχοληθεί και με στίβο. Με την πόλη του Ζωγράφου είμαι ερωτευμένος. Μου αρέσουν οι άνθρωποι, μου αρέσει η συναναστροφή μαζί τους, μου αρέσει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να βοηθάμε. Είναι μια όμορφη περιοχή της Αττικής, στην οποία πέρασα τα ωραιότερα μου χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.