Συμβολική δενδροφύτευση από τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα (ΦΩΤΟ)

Σε συμβολική δενδροφύτευση στην οδό Σμύρνης προχώρησε την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 ο Δήμος Ζωγράφου, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Θώδα.
Ο κ. Θώδας φύτεψε συμβολικά δύο λεμονιές σε σημεία όπου η ΕΥΔΑΠ είχε βγάλει λόγω των εργασιών της τα προηγούμενα δέντρα.


Όπως είπε ο κ. Θώδας, φυτεύουμε για να ξαναδώσουμε στο περιβάλλον την προσοχή που του αρμόζει. Ο Δήμος Ζωγράφου φροντίζει και θα συνεχίσει να φροντίζει για την αναβάθμιση και τη συντήρηση του πρασίνου στην πόλη. Το πράσινο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και όλοι οφείλουμε να το σεβαστούμε και να το προστατεύσουμε. Το χρωστάμε σε εμάς αλλά κυρίως στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.


Στην περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιάννης Βούρτσης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος. Το παρόν έδωσε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Ευθυμίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.