Στο εμβολιαστικό κέντρο Ζωγράφου ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας (ΦΩΤΟ)

Το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί εντός του Κέντρου Υγείας Ζωγράφου επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Θώδας.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου ξεναγήθηκε στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Υγείας Ζωγράφου και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Γιώργο Παπαηλιού και από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό για την πορεία των εμβολιασμών κατά του Covid-19, το πρωτόκολλο που ακολουθείται και συνομίλησε με δημότες που βρίσκονταν εκεί για να εμβολιαστούν.

Ο κ. Παπαηλιού ευχαρίστησε τον κ. Θώδα για την αρωγή και τη στήριξη που παρέχει η Διοίκηση του Δήμου στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζωγράφου ενημέρωσε τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας για το αίτημα που έχει κατατεθεί στο υπουργείο Υγείας σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση του σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας σε αυτήν τη δύσκολη για τη Δημόσια Υγεία συγκυρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.