Κύκλοι διαδικτυακών συναντήσεων ενδυνάμωσης για γονείς μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου από το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Ζωγράφου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει κύκλους διαδικτυακών συναντήσεων ενδυνάμωσης για γονείς μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου, προκειμένου να επεξεργαστούν τις δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας  καθώς και τρόπους διαχείρισης των θεμάτων που τους απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τoν κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων της  προτίμησής τους μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom, αφού προηγουμένως  έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Οι έξι διαδικτυακές συναντήσεις ενδυνάμωσης για γονείς μαθητών Δημοτικού θα πραγματοποιούνται  κάθε Τρίτη 18:30-20:00 (ημερομηνίες συναντήσεων :6/4 – 13/4 – 20/4 – 4/5 – 11/5 – 18/5), ενώ οι διαδικτυακές συναντήσεις ενδυνάμωσης που αφορούν γονείς μαθητών Γυμνασίου θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη 18:30-20:00 (ημερομηνίες συναντήσεων:7/4 – 14/4 – 21/4 – 5/5 – 12/5 – 19/5)

Στις εν λόγω συναντήσεις, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, σκέψεις, βιώματα και συναισθήματα αλλά και να αξιοποιήσουν τις διεργασίες των συναντήσεων προς ενίσχυση του γονεϊκού τους ρόλου.

Πληροφορίες για τον Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων Ενδυνάμωσης για Γονείς Μαθητών Δημοτικού και δήλωση συμμετοχής εδώ

Πληροφορίες για τον Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων Ενδυνάμωσης για Γονείς Μαθητών Γυμνασίου και δήλωση συμμετοχής εδώ

Υπεύθυνη δράσης: Βάνα Καρασιώτου, Κοινωνική Λειτουργός – Στέλεχος Πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Ζωγράφου

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.