Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας (φωτο)

Με την δέουσα λαμπρότητα αλλά και όλων των υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν φέτος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Σήμερα το πρωί, ανήμερα της εθνικής επετείου, στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου, τελέστηκε Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των ηρώων και πρωταγωνιστών της Παλιγγενεσίας,  παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.


Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον Δήμαρχο Ζωγράφου και εκπροσώπους πολιτικών παρατάξεων, Αρχών και σχολείων. Συγκεκριμένα, πέραν του κ. Θώδα στεφάνι κατέθεσαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, εκ μέρους του Α.Τ. και Τ.Α. Ζωγράφου η αναπληρωτής Διοικητή Υπαστυνόμος Β΄ Ξανθούλα- Θεοδώρα Μανδαλιά, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την πόλη μας – Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη» Τίνα Καφατσάκη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ζωγράφου μπροστά- Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος.


Εκ μέρους των σχολείων της πόλης, στεφάνια κατέθεσαν μαθητές από το 12ο Δημοτικό Σχολείο, το 10ο Γυμνάσιο και το 6ο Λύκειο Ζωγράφου.


Στις τιμητικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, επίσης , οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, Πρασίνου Γιάννης Βούρτσης, Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδας Κουφός, Εξυπηρέτησης Πολιτών Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.