ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Ο δήμαρχος Ζωγράφου διόρθωσε το τραγικό λάθος και κοινοποίησε εκ νέου την διαγραφή από την παράταξη στον Κωνσταντίνο Πίτσιο ΧΩΡΙΣ την σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας! ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του «Zografounews»! Άραγε η σφραγίδα του Δήμου κυκλοφορεί και εκτός του χώρου του Δημαρχείου; (ΦΩΤΟ&ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ποιός υπάλληλος του Δήμου Ζωγράφου διέθεσε την σφραγίδα του Δήμου, για την σφράγιση ιδιωτικών εγγράφων;

Πριν μερικές μέρες είχαμε αποκαλύψει το τραγικό λάθος του δημάρχου να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Πίτσιο με σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα έγγραφα τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας, αποτελούν έγγραφα τα οποία εκδίδονται από δημόσιες υπηρεσίες και εξ ονόματος του δημοσίου τομέα, των περιφερειών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Άραγε έχουν υπογραφεί και άλλα ιδιωτικά έγγραφα από τον Δήμαρχο στα οποία να τεθεί η σφραγίδα του Δήμου και αν ναι, πότε και ποιά; Πρόκειται να ερευνηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου το ενδεχόμενο πειθαρχικών κυρώσεων για μη εξουσιοδοτημένη χρήση της σφραγίδας στα μέλη της σύμπραξης/παράταξης και στους λοιπούς με ρόλο δημόσιο ή θεσμικό που έκαναν μη εξουσιοδοτημένη χρήση;  Θα τεθεί αρμόδιο ερώτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών με επισύναψη του εγγράφου που φέρει την σφραγίδα;

Σήμερα λοιπόν ο δήμαρχος έστειλε εκ νέου επίδοση στον κ.Πίτσιο με δημοτικό υπάλληλο και αυτοκίνητο του δήμου τόσο στην οικία του στο Γουδή όσο και στο γραφείο που διατηρεί στο Χαλάνδρι. Αυτή τη φορά χωρίς να φέρει το έγγραφο τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Δείτε το έγγραφο που έστειλε αυτή τη φορά στο σπίτι του στο Γουδή: 

Δείτε και φωτογραφίες από το γραφείο του κ.Πίτσιου στο Χαλάνδρι:

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν 6 χρόνια Διευθύντρια τιμωρήθηκε με κράτηση δύο μισθών για «λάθος» σφραγίδα!!!

Η σφραγίδα που χρησιμοποίησε η Διευθύντρια δεν ήταν άλλου υπουργείου, απλώς είχε την παλιότερη ονομασία του υπουργείου Παιδείας.

Προσοχή  λοιπόν στις σφραγίδες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«BOMBA» MEΓΑΤΟΝΩΝ με την διαγραφή Πίτσιου! Με ποιο δικαίωμα και ποια δικαιοδοσία, σύμπραξη παρατάξεων χρησιμοποιεί την σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας; Έχουν υπογραφεί και άλλα ιδιωτικά έγγραφα από τον Δήμαρχο με τη σφραγίδα του Δήμου; Πετάξατε χαρταετό πριν την Καθαρά Δευτέρα κύριοι! ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Η … «express» διαγραφή Πίτσιου με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ, το «ευχαριστώ» Θώδα για το Πάρκο Γουδί και η γυναίκα του Καίσαρα που δεν πάει στον δήμο Ζωγράφου! ΟΛΟ το παρασκήνιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο «Zografounews» με ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.