ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι εκθέσεις και μελέτες του Κωνσταντίνου Πίτσιου που βρίσκονται στα αζήτητα! Αυτόν διαγράψατε κύριε Θώδα; Ο απόλυτος πολιτικός παραλογισμός!Τους «μοναχικούς καβαλάρηδες» θα έπρεπε να τους σέβεστε Δήμαρχε! (ΕΓΓΡΑΦΑ&ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια: Μπέττυ Γιάννα 

AYTH είναι ολόκληρη η πολυσέλιδη έκθεση του Κωνσταντίνου Πίτσιου για το Πάρκο Γουδί – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Η … «express» διαγραφή Πίτσιου με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ, το «ευχαριστώ» Θώδα για το Πάρκο Γουδί και η γυναίκα του Καίσαρα που δεν πάει στον δήμο Ζωγράφου! ΟΛΟ το παρασκήνιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο «Zografounews» με ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

«BOMBA» MEΓΑΤΟΝΩΝ με την διαγραφή Πίτσιου! Με ποιο δικαίωμα και ποια δικαιοδοσία, σύμπραξη παρατάξεων χρησιμοποιεί την σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας; Έχουν υπογραφεί και άλλα ιδιωτικά έγγραφα από τον Δήμαρχο με τη σφραγίδα του Δήμου; Πετάξατε χαρταετό πριν την Καθαρά Δευτέρα κύριοι! ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΔΕΙΤΕ σε φωτογραφίες καρέ – καρέ την μελέτη για το καταφύγιο ζώων του Κώστα Πίτσιου που προσέφερε στον δήμο Ζωγράφου επί δημαρχείας Θώδα και βρίσκεται στα  αζήτητα!!!      

Η προεκλογική δημοσίευση  όπου  δεσμευόσασταν τότε κύριε Θώδα, με την μελέτη Κ.Πίτσιου για  την πραγματοποίηση της όταν θα γινόσασταν διοίκηση! Γίνατε! Τι έγινε; Το απόλυτο τίποτα! Ακόμη ψάχνετε τον χώρο; 
Την μελέτη την κατέθεσε με αριθμό πρωτοκόλλου στον Δήμο Ζωγράφου το στέλεχος που διαγράψατε και πάλι αδιαφορία! Καμία αντίδραση!

Είστε σίγουρος κύριε Θώδα για την κίνηση που κάνατε να διαγράψετε τον Κ.Πίτσιο από την παράταξη και μάλιστα με λάθος σφραγίδα; Ξεχνάτε εύκολα μάλλον! Εκτός από την προσφορά του στον δήμο με τις αξιόλογες μελέτες που είδαμε παραπάνω, να σας θυμίσουμε μήπως και τις ψήφους;

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις ψήφους από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση – Δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλη Θώδα: 

501 προσωπικούς ψήφους ο Κωνσταντίνος Πίτσιος!  Μήπως να σας θυμίσουμε και τη διαφορά ψήφων μεταξύ σας ως δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Αγγελόπουλου τότε; Η διαφορά σας απειροελάχιστη… και μάλιστα χωρίς κανένα «σπρώξιμο» από καμία τοπική όπως εσείς.

Δείτε τα αποτελέσματα γιατί μάλλον τα ξεχνάτε και αυτά:

 

Συμπέρασμα: Η  άδικη και ανίκανη διοίκηση Θώδα αντί να επιβραβεύσει ένα δικό της στέλεχος, έναν αγωνιστή της παράταξης, το «πέταξε» εκτός συμβουλίου και το διέγραψε  για δήθεν αντιδεοντολογική συμπεριφορά, χωρίς να εξηγεί τι συνέβη και χωρίς να αναλογιστεί και τις συνέπειες. Ήταν τόση μεγάλη η βιασύνη μάλιστα που μπέρδεψαν και τις σφραγίδες. Φανταστείτε τι γίνεται…

Αντιθέτως έχει τοποθετήσει σε «θέσεις – κλειδιά» όλους τους νεοφερμένους. Τόση μεγάλη αδιαφορία κύριε Θώδα για τους ανθρώπους που σας στήριξαν; Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Έχετε το νου σας όμως ότι  η διαγραφή του Κωνσταντίνου Πίτσιου μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Τους «μοναχικούς καβαλάρηδες» θα έπρεπε να τους σέβεστε…

 «Οποιος δεν σε σέβεται, καλύτερα να σε φοβάται»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.