Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ζωγράφου – Ξεκινά η εγκατάσταση

Στην εγκατάσταση 10 σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε έξι κοινόχρηστους χώρους της πόλης, όπως πάρκα και πλατείες, προχωράει ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  Δράσης WiFi4EU.

Πρόκειται για το έργο «Ανάπτυξη Ασύρματων Ευρυζωνικών δικτύων στο Δήμο Ζωγράφου» που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και με το οποίο οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου Ζωγράφου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ελεύθερα υψηλής ποιότητας πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η ανάδοχος εταιρεία πραγματοποίησε τον πρώτο τεχνικό έλεγχο στα σημεία όπου θα τοποθετηθεί ο ασύρματος εξοπλισμός (Digitalark), παρουσία των Αντιδημάρχων , Ψηφιακής Πολιτικής Δημήτρη Κολομπάτσου και Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Δήμα.

Ο ασύρματος εξοπλισμός (access points), θα τοποθετηθεί στα εξής σημεία:

Πλατεία Βάσκα
Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια) – (2 access points)
Πλατεία Άνοιξης
Πλατεία Τερζάκη
Πλατεία Αγίου Γερασίμου
Πάρκο Γουδή (4 access points)
O Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την μετάβαση της πόλης στη νέα ψηφιακή εποχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.