Συνεχίζονται οι καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ζωγράφου (ΦΩΤΟ)

Συνεχίστηκαν και σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, οι δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ζωγράφου.

Ειδικευμένο συνεργείο της υπηρεσίας Καθαριότητας προχώρησε σε καθαρισμό και απολύμανση της  πλατείας και του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα, παρουσία του Αντιδημάρχου  Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδα Κουφού.
Ακολούθησαν το πάρκο στη συμβολή των οδών  Αλέξανδρου Παναγούλη- Ιάσωνος Μαράτου- Ελευθερίου Βενιζέλου, η πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, η Πλατεία Σπύρου Ιντζεγιάννη, ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος της Βίλας Κοτοπούλη και το τέλος της Λεωφόρου Κουσίδου.

Οι δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης στον Δήμο Ζωγράφου θα συνεχιστούν  τη Δευτέρα με απολύμανση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, ενόψει της επικείμενης άρσης των περιοριστικών μέτρων και του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες ασφαλούς επαναφοράς στην εμπορική δραστηριότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.