Απαλλαγή τροφείων μηνός Σεπτεμβρίου 2020 για τους ωφελούμενους στο «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά»

Απαλλαγή τροφείων μηνός Σεπτεμβρίου 2020 για τους ωφελούμενους στο «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά».
➡️ Σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Αγαπώ Ζωγράφου», Κωστής Παπαναστασόπουλος
, πρότεινε στη Διοίκηση του Δήμου να φέρει ως θέμα τη λήψη απόφασης για την #απαλλαγή #τροφείων μηνός Σεπτεμβρίου 2020 για τους ωφελούμενους στο «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά».
Η πρόταση του Κωστή Παπαναστασόπουλου έγινε αποδεκτή και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2020 το θέμα ψηφίστηκε #ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
Ο λόγος που προτάθηκε αυτή η λύση είναι ότι η ισχύς των νέων voucher άρχισε από 1η Οκτωβρίου ενώ οι γονείς-κάτοχοι των voucher είχαν ήδη εγγράψει τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς από αρχές Σεπτεμβρίου. Οι τελικοί δικαιούχοι του Προγράμματος ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 29/09/2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «αξία τοποθέτησης» (voucher) είναι ύψους 180 ευρώ μηνιαίως και με μέγιστη διάρκεια τους έντεκα (11) μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.