Κοινωνικό Φροντιστήριο: Μέσω διαδικτύου συνεχίζονται τα μαθήματα!

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Οι μαθητές της Α’,Β’ & Γ’ Λυκείου καθώς επίσης και των Αγγλικών επιπέδου Α1 – Α2 του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μας, δεν έχασαν μαθήματα. Κάποια τεχνικά προβλήματα ξεπεράστηκαν γρήγορα και άμεσα.
Οι υπηρεσίες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ζωγράφου είναι ποιοτικές και αναβαθμισμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών. Ορισμένες πρακτικές ασύγχρονης εκπαίδευσης αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικές και θα διατηρηθούν και μετά την πανδημία, όπως παράδοση & διόρθωση εργασιών, extra υλικό ασκήσεων κ.τ.λ.
Πρέπει, όμως, να επισημάνουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την εθελοντική και αφιλοκερδή προσφορά των πολύ αξιόλογων καθηγητών μας, οι οποίοι αθόρυβα και αποτελεσματικά προσφέρουν τεράστιο έργο. Η αγάπη, το μεράκι και η ανιδιοτελής διάθεσή τους για προσφορά είναι η ψυχή του φροντιστηρίου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.