Κάτι… μυρίζει! Βρωμάει ολόκληρος ο δήμος Ζωγράφου από τα σκουπίδια! Υπάρχει δημοτική αρχή;;; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ «Zografounews»)

Μια εικόνα αλλοίωσης της πόλης από το σκουπίδι και τα μπάζα...

Βρωμάει ολόκληρος ο δήμος Ζωγράφου από τα σκουπίδια! Βρωμάνε εκτός από τους κάδους και οι δρόμοι, αφού κάποια απορριμματοφόρα κινούνται και αφήνουν πίσω τους ζουμιά, όπως μας καταγγέλουν κάτοικοι.

Υπάρχουν βέβαια και οι ασυνείδητοι πολίτες που πετούν τα σκουπίδια τους στους κάδους μαζί με τα ζουμιά.

Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε όμως για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και την ίδια στιγμή να βλέπουμε αυτό το χάλι στους δρόμους και στις γειτονιές του δήμου.

Μία βόλτα στους δρόμους και τα στενά του Ζωγράφου είναι ικανή ώστε αμέσως να αναρωτηθεί κανείς: Υπάρχει δημοτική αρχή στον δήμο; Η απάντηση είναι εύκολη. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν δημότες αλλά και αυτές που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του «zografounews»:

 

ΥΓ: Στις φωτογραφίες που τραβήξαμε απεικονίζεται ελάχιστο μέρος του προβλήματος. Θα μπορούσαμε να τραβήξουμε τόσες πολλές, ικανές ώστε να φτιάξουμε ολόκληρη έκθεση με τίτλο, πόλη σε εγκατάλειψη. Ας κινητοποιηθούν επιτέλους οι υπηρεσίες του Δήμου. Οι εικόνες αυτές μας εκθέτουν όλους, εκθέτουν τον πολιτισμό της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΑΛΟΣ με την ανάρτηση για τον βρώμικο δήμο Ζωγράφου! Τι απάντησε η παράταξη Θώδα και ο Λ.Κουφός! Τι απαντάει το «zografounews» για τα δήθεν «fake news»!

Δήμος Ζωγράφου: Στα… «κάγκελα» οι κάτοικοι! «Σκουπίδια – μπάζα, πάρκινγκ και σκοτάδι! Ακούει κανείς; – Σηκώστε επιτέλους τα τηλέφωνα!!!» (ΦΩΤΟ)

Βουνό τα σκουπίδια στου Ζωγράφου!- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα κ. Δήμαρχε!!! (ΦΩΤΟ)

ΝΤΡΟΠΗ για το ΑΙΣΧΟΣ που καθημερινά βλέπουμε στον δήμο Ζωγράφου! (φωτο)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.