Δήμος Ζωγράφου: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η λειτουργία και η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική άσκηση! Αναλυτικά οι οδηγίες!

Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, ανακοινώνει την λειτουργία της ανοιχτής πισίνας του Ιλίσιου κολυμβητήριου αποκλειστικά για θεραπευτική άσκηση, σύμφωνα με την από 6.11.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα ενάντια στην πανδημία, που θα εφαρμοστούν πανελλαδικά όλο τον Νοέμβριο για τις αθλητικές ανοιχτές εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα την λειτουργία και χρήση των κολυμβητηρίων.
Συγκεκριμένα, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η λειτουργία και η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:
• έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και
• προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο
Από αύριο Τρίτη 10/11/2020, ισχύει η χρήση της πισίνας με ωράριο λειτουργίας 07.30 έως 15.30 μόνο για τις καθημερινές, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στα τηλ 210.77.80.335 & 210.77.80.252

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.