Έτοιμη να ξαναλειτουργήσει η παιδική χαρά της Γαλήνης στον δήμο Ζωγράφου (ΦΩΤΟ)

Έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τα παιδιά του Δήμου Ζωγράφου είναι πλέον η παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Αυξεντίου και Γαλήνης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό και λειτουργικό χώρο παιχνιδιού,  με ασφαλή και πιστοποιημένα όργανα που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από ενός έτους έως 12 χρονών.

Ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς είναι τέτοιος ώστε να εξασφαλίζεται αφ’ ενός η πιστοποίησή της, αφετέρου δε η βέλτιστη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και η κοινωνικοποίηση παιδιών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και διαφορετικών κινητικών ικανοτήτων, αλλά και η δημιουργία ευχάριστων χώρων αναμονής και ξεκούρασης για τους ενήλικες συνοδούς.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας επιθεώρησε τις εργασίες ανακατασκευής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Δήμα.

Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι να υπάρξουν ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε ολόκληρη την πόλη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.