Ζωγράφου: Mε τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! (φωτο)

Με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας Covid- 19 πραγματοποιηθήκαν φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Σήμερα το πρωί, ανήμερα της εθνικής επετείου, στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου, τελέστηκε Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των αγωνιστών του 1940, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ζωγράφου  κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων. Κατάθεση στεφάνων πραγματοποίησαν εκτός από τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γεώργιος Δημόπουλος, εκ μέρους του Α.Τ. και Τ.Α. Ζωγράφου η αναπληρωτής Διοικητή Υπαστυνόμος Β΄ Ξανθούλα- Θεοδώρα Μανδαλιά, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την πόλη μας – Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη» Τίνα Καφατσάκη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ζωγράφου μπροστά- Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση» Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος.

Εκ μέρους των σχολείων της πόλης, στεφάνια κατέθεσαν μαθητές από το 8ο Δημοτικό Σχολείο, το 6ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο Ζωγράφου.

Επίσης, στις τιμητικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης, Πρασίνου Γιάννης Βούρτσης, Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδας Κουφός, Εξυπηρέτησης Πολιτών Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.