Κλείνει έως τις 5 Νοεμβρίου 2020 το 1ο ΓΕΛ Ζωγράφου λόγω νέου κρούσματος κορωνοϊού

Κλειστό έως τις 5 Νοεμβρίου 2020 θα παραμείνει το 1ο Λύκειο Ζωγράφου με απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά τον εντοπισμό και νέου κρούσματος κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε κρούσμα Covid-19 σε μαθητή της Γ’ Λυκείου, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σε τρία, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί θετικοί στη νόσο δύο ακόμη μαθητές. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό έως τις 5 Νοεμβρίου 2020, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ,  όταν σε ένα σχολικό περιβάλλον εντοπιστούν τρία ή περισσότερα επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα, αναστέλλεται η λειτουργία ολόκληρου του σχολείου και τα μαθήματα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως.

Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα, συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.