Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Ζωγράφου – Θα συνεχιστεί και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, η πρώτη ημέρα της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου στην πλατεία Αλεξανδρή.  Από νωρίς το πρωί, δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το «παρών» στη μεγαλύτερη πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, προσφέροντας αίμα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί και αύριο, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, από τις 9:00 έως τις 13:00 στην Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια).

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας και όλα τα προβλεπόμενα για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων. Υπενθυμίζεται ότι, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Στη διαδικασία αιμοδοσίας παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Μετικαρίδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος και ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.