Δήμος Ζωγράφου: Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940!

ΠΡΟΣ: Εκπροσώπους Μαζικών Φορέων του Δήμου.

Σας γνωρίζουμε, ότι σύμφωνα με το αρ.πρωτ. 88662/22016- 20/10/20 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το οποίο μας κοινοποιείται το αρ.πρωτ. 67269/13-10- 2020 έγγραφο του Υπ.Εσωτερικών (ΑΔΑ 65ΑΟ46ΜΤΛ6-ΘΕΩ) σχετικά με τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, οι φετινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα περιλαμβάνουν τέλεση δοξολογίας, η οποία θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων που θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας γνωρίζουμε ότι εφέτος την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στη Λεωφ. Παπάγου για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου παρά μόνο η Δοξολογία στον Ι.Ναό του Αγ.Θεράποντα καθώς και η κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων από το Δήμαρχο, τις Δημ.Παρατάξεις, εκπροσώπους στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών της πόλης μας, καθώς και τριών σχολείων Α΄βάθμιας & Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης βάσει σειράς ετησίου προγραμματισμού.

Η υπεύθυνη γραφείου επικοινωνίας Μακρυκώστα Δάφνη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.