Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν στον Δήμο Ζωγράφου, αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Θώδας ευχαρίστησε τον  κ. Θεοδωρικάκο για τη στήριξη που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Ζωγράφου, καθώς επίσης και για τα κονδύλια που έλαβε ο Δήμος ως ενίσχυση για την προστασία από τον COVID-19 και την αγορά νέων απορριμματοφόρων και μηχανημάτων έργου.

Επίσης, ο κ. Θώδας ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για μελέτες που έχει εκπονήσει ο Δήμος Ζωγράφου για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και είναι έτοιμες προς υποβολή αλλά και για ώριμες μελέτες που βρίσκονται ήδη στο στάδιο της χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου κατέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών και συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν σε θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (π.χ. μεταφορά αρμοδιοτήτων, πόρων, κ.α.) ενόψει του νέου Νομοσχεδίου.

Το επόμενο διάστημα ο υπουργός Εσωτερικών θα επισκεφθεί τον Δήμο Ζωγράφου προκειμένου να ενημερωθεί και επί τόπου για την πορεία των εν εξελίξει έργων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.