Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας απέστειλε  το εξής μήνυμα:

«Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων αποτελεί μία ευκαιρία για όλους να αναλογιστούμε ατομικά και συλλογικά την ευθύνη μας απέναντι τους, αδέσποτα ή δεσποζόμενα, και να μεριμνήσουμε για τα δικαιώματά τους.
Τα ζώα αποτελούν τους πιο άδολους φίλους του ανθρώπου, την πιο πιστή και ειλικρινή συντροφιά και είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις γνήσιας αγάπης χωρίς ανταλλάγματα.
Ευθύνη όλων μας είναι η φροντίδα και η προστασία των ζώων, ενώ ο σεβασμός όλων προς όλους, αυτών που έχουν ζώα προς αυτούς που δεν έχουν πρέπει να είναι αυτονόητος. Και οι δυο πλευρές έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να πράττει τα μέγιστα για τη φροντίδα και την προστασία των ζώων και είναι πάντα ανοικτός σε προτάσεις.
Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι συμπεριφορές όπως η κακομεταχείριση ή η εγκατάλειψη δεν αρμόζουν σε μία σύγχρονη και πολιτισμένη κοινωνία.
Αγαπήστε τα πλάσματα που μας αγαπούν χωρίς όρους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.