Προς Δ.Ζωγράφου, ΝΠΔΔ Ζωγράφου και οποιονδήποτε δημότη αγαπάει το Ιλίσιο Κολυμβητήριο…

1.Το κολυμβητήριο ανήκει στους δημότες του.
2.Οι δημοτικοί υπάλληλοι του κολυμβητηρίου είναι εκεί για να εξυπηρετούν το κοινό. Για να το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν τα ανάλογα προσόντα, γνώσεις και ικανότητες.
3.Υπάλληλοι που τιμούν τη θέση τους και το μισθό τους και αξίζει να βρίσκονται εκεί είναι ελάχιστοι.
4.Υπάλληλοι που κάνουν κατάχρηση εξουσίας λόγω φασιστικής ιδεολογίας να απομακρύνονται από τέτοιες θέσεις ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.
5.Η τελευταία αξιοπρεπής ανακαίνιση έγινε επί θητείας Καφατσάκη. Φέτος δεν λειτουργεί ούτε το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πληρωμών με αποτέλεσμα να πληρώνουμε μόνο όσοι έχουμε φιλότιμο, δηλαδή 20 άτομα.
6.Η καθαριότητα είναι ελλιπέστατη ακόμη και αυτήν την περίοδο. Αυτό σημαίνει ένας καθαριστής το πρωί πριν ξεκινήσουμε αφού ως άνδρας δεν μπορεί να ξαναμπεί στα γυναικεία αποδυτήρια.
7. Κατά τ άλλα θα μας σώσει η μάσκα που τη φοράμε από το πεζοδρόμιο μέχρι τ αποδυτήρια.
8.Τα groups δεν έχουν μοιραστεί δίκαια αφού όλοι σχεδόν κολυμπάμε 1 ωρα, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ Κ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ενώ το τελευταίο group έχει 1,5 ώρα στη διάθεσή του.
9.Γιατρός δεν υπάρχει.
10.Σε περίπτωση ατυχήματος, πνιγμού ή άλλης ανάγκης μάλλον το λύνουμε μεταξύ μας αφού ο ναυαγοσώστης κάθεται μέσα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να επιβλέπει περιμετρικά την πισίνα και να διανέμει τους αθλούμενους στις διαδρομές ανάλογα με τη δυναμικότητα τους προς αποφυγή συγκρούσεων.
Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να είστε σε αυτό το κολυμβητήριο να σηκωθείτε να φύγετε. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι νέοι γυμναστές με όρεξη για να έρθουν σε αυτές τις θέσεις. Ο δήμος έχει κι άλλες θέσεις να κάθεστε και να τα ξύνετε.
Φιλικά πάντα γιατί αγαπάμε το ΙΛΙΣΙΟ.

ΠΡΟΣ Δ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΝΠΔΔ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ…..

1.Το κολυμβητήριο ανήκει…

Δημοσιεύτηκε από Mina Chondrou στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.