ΣΑΛΟΣ με την ανάρτηση για τον βρώμικο δήμο Ζωγράφου! Τι απάντησε η παράταξη Θώδα και ο Λ.Κουφός! Τι απαντάει το «zografounews» για τα δήθεν «fake news»!

Η απάντηση του «zografounews» στην παράταξη του Βασίλη Θώδα και στον Λεωνίδα Κουφό:

  1. Οι φωτογραφίες κύριοι δεν τραβήχθηκαν από καμία καμέρα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Μάθετε επιτέλους να διαβάζετε σωστά αυτά που γράφουμε. Κυκλοφόρησαν στα social media και μάλιστα αναρτήθηκαν και από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Αγγελόπουλο εκτός από άλλα προφίλ δημοτών.
  2.  Αναφορικά με τα βίντεο για την καθαριότητα της παράταξης Καφατσάκη που μπήκανε  μέσα στο άρθρο, έχουμε να σας πούμε ότι είθισται σε πολλές αναρτήσεις να μπαίνουν μέσα τα «διαβάστε επίσης» για θέματα ίδια ή παρεμφερή της ανάρτησης. Γιατί άραγε σας πείραξε τόσο; Τα βίντεο είναι άλλωστε διαφωτιστικά.
  3. Όσο για την πρόσκληση που μας κάνατε να σας συνοδεύσουμε στο τακτικό πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων και στις καθημερινές έκτακτες δράσεις καθαριότητας, σας ευχαριστούμε αλλά όπως έχετε δει αναρτούμε όλα τα δελτία τύπου που μας στέλνετε και όχι μόνο. Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία μας διαθέτουν  καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (κάμερες) από τις δικές σας.
  4. Όσο για το αν ο φωτογράφος – δημότης που τις τράβηξε αποφεύγει το φως, σε αυτό δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Βρείτε τον και ρωτήστε τον. Αλλωστε το φως ήταν πάντα η αδυναμία μας. Θα έρθουνε πολλά στο φως εν ευθέτω χρόνω.
  5. Τέλος αναφορικά με την ανάρτηση του κ.Κουφού για δήθεν «fake news» και κατάρριψη αυτών, απαντούν οι δημότες με τις καταγγελίες τους και την αγανάκτησή τους για τον βρώμικο δήμο Ζωγράφου. Και μόνο τα τηλέφωνα που έχουμε δεκτεί για το τί γίνεται στην οδό Ιωάννου Θεολόγου μετά την λαϊκή τις Δευτέρες αρκούν. Πολλές φορές άλλωστε έχουμε ασχοληθεί (με φωτογραφιες) με το φλέγον ζήτημα της καθαριότητας που προεκλογικά το κάνατε σημαία ως παράταξη. Αλλά κύριε Κουφέ  μια απορία έχουμε: τόσες φορές σας καλέσαμε να πάρετε θέση για διάφορα ζητήματα που προέκυψαν όταν ήσασταν επικεφαλής στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ, αλλά δεν είδαμε να ιδρώνει το αυτάκι σας. Τώρα τι έγινε;

Τι γίνεται στο πάρκινγκ της Μακρυγιάννη και Ιοκάστης; Γιατί αυτή η αδιαφορία; Κωφεύει ο Λεωνίδας Κουφός;

Μήπως λοιπόν θέλετε να σας απονείμουμε και το βραβείο Πούλιτζερ  (Pulitzer Prize) για τη λαμπρή δουλειά που κάνετε στην καθαριότητα; 

Η ανάρτηση του «Zografounews» που προκάλεσε αντιδράσεις:

ΝΤΡΟΠΗ για το ΑΙΣΧΟΣ που καθημερινά βλέπουμε στον δήμο Ζωγράφου! (φωτο)

Η απάντηση της παράταξης «Ζωγράφου Ώρα για Δουλειά»: 

Σχετικά με τους ισχυρισμούς τοπικής ιστοσελίδας ότι δήθεν ο Δήμος είναι βρώμικος και δεν μαζεύονται τα απορρίμματα.
Όποιος ζει στην περιοχή έχει αντιληφθεί ότι η αποκομιδή απορριμμάτων αλλά και γενικά οι δράσεις καθαριότητας είναι τόσο συχνές, πυκνές και συστηματικές όσο δεν ήταν ποτέ και πάντως όχι κατά τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης.
Εντύπωση προκαλεί ότι όλες οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν ληφθεί βράδυ, άρα αυτό μπορεί να έχει γίνει λίγο πριν από το πέρασμα των απορριμματοφόρων. Ίσως ο φωτογράφος να εμπνέεται από το σκοτάδι και τις νυκτερινές ώρες. Συμβαίνει με πολλούς.
Θα έχει ενδιαφέρον να τραβήξει και μερικές το πρωί εκτός αν έχει λόγους να αποφεύγει το φως. Το γεγονός, εξάλλου, ότι μαζί με τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει και βίντεο της παράταξης της κυρίας Καφατσάκη, εξηγεί γιατί επί της προηγούμενης διοίκησης δεν έβγαινε το βράδυ φωτογραφικό σαφάρι για σκουπίδια.
Αν πάντως θέλει καλύτερες φωτογραφίες, τον καλούμε να μας συνοδεύει καθημερινά στο τακτικό πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων και στις επίσης καθημερινές έκτακτες δράσεις καθαριότητας. Έχει και καλύτερο φως για φωτογραφίες.

Η απάντηση και το σχόλια για «fake news» του Λεωνίδα Κουφού: 

Τα fake news καταρρίπτονται.
Καθημερινώς, πλέον των τακτικών οδοκαθαρισμών και της αποκομιδής των απορριμμάτων :
-Οι κατεστραμμένοι κάδοι απορριμμάτων αντικαθίστανται από νέους
-Οι φθαρμένοι κάδοι απορριμμάτων επιδιορθώνονται και καθίστανται λειτουργικοί
-Από τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες το κάδοπλυντήριο τίθεται σε λειτουργία και καθαρίζονται και απολυμαίνονται όλοι οι κάδοι απορριμμάτων σε όλους τους δρόμους της πόλης μας
-Απομακρύνονται τα εγκαταλελειμμένα οχήματα
-Απολυμαίνονται με ειδικό ιοκτόνο βακτηριοκτόνο φάρμακο, (αβλαβές για τον άνθρωπο, τα ζώα και την χλωρίδα) σχολεία, πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα, νησίδες, πεζοδρόμια και οδοί της πόλης μας
-Όλα τα μέλη της παρατάξεώς μας, εκλεγμένοι και επιλαχόντες δημοτικοί σύμβουλοι, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των κατοίκων της πόλεώς μας, και σπεύδουμε αρμοδίως για την επίλυσή τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.