Μεγάλη η συμμετοχή των δημοτών στου Ζωγράφου στην εθελοντική δράση «Το παιδί πάνω από όλους» (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε χθες στον Δήμο Ζωγράφου η εθελοντική δράση «Το Παιδί πάνω απ’ όλους», που διοργανώθηκε από το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου και προσήλθε στον πολυχώρο «Αλέκα» προκειμένου να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης φορείς και σύλλογοι, ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου «Ποσειδώνας Ιλισίων»,  μαθητές της πόλης μας αλλά και γονείς που με την προσφορά τους απέδειξαν για άλλη μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.

Από τη δράση συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες σχολικές τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, τετράδια απλά, τετράδια σπιράλ, ντοσιέ σημειώσεων, τεμάχια γραφικής ύλης (μολύβια – στυλό), πακέτα με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, μπλοκ σημειώσεων, βοηθήματα δημοτικού και σχολικά βιβλία, γόμες, ξύστρες, πακέτα post- it, χάρακες, διαβήτες, μοιρογνωμόνια , παιχνίδια και διακοσμητικά.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου παρέλαβαν τις προσφορές και θα τις διανείμουν σε παιδιά του Δήμου που τα χρειάζονται.

Στην εθελοντική δράση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεόδωρος Μετικαρίδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.