Ο Δήμος Ζωγράφου αποσύρει και εγκαταλελειμμένα φορτηγά! (ΦΩΤΟ)

Μετά τα αυτοκίνητα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου άρχισε να απομακρύνει και εγκαταλελειμμένα φορτηγά που αποτελούν εστία μόλυνσης για την περιοχή.

Το συγκεκριμένο φορτηγό ήταν παρατημένο και χωρίς πινακίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα στην οδό Καραϊσκάκη και μετά τις απαιτούμενες διαδικασίες που είναι και χρονοβόρες για τόσο μεγάλα οχήματα, αποσύρθηκε από τους δρόμους της πόλης.

Ο εντοπισμός των οχημάτων γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου ή μέσω του συστήματος διαχείρισης αιτημάτων πολιτών, του Novoville και αφού γίνουν οι απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες (ενημέρωση κατόχου, παρέλευση διορίας κ.α.) ξεκινούν οι διαδικασίες για την απομάκρυνση τους.

Μέσω του Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το Δήμο και να δηλώσετε τα ζητήματα καθημερινότητας που αφορούν στο Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες (π.χ αποκομιδή σκουπιδιών – μπάζων, κλάδεμα δέντρων, αντικατάσταση κάδων – φωτιστικών κ.λ.π.)

Πατώντας «Νέα Αναφορά» και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, το αίτημα καταχωρείται ηλεκτρονικά από το Δήμο, ο οποίος δρομολογεί την επίλυσή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και ενημερώνει για την εξέλιξη του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.