Το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου εκπέμπει SOS! Απατεώνες προσποιούνται υπαλλήλους της ΔΕΗ και του Φυσικού Αερίου!

Το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου εφιστά την προσοχή των δημοτών καθώς  έχουν καταγραφεί στην περιοχή  περιστατικά, στα οποία οι δράστες , επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες, υποδυόμενοι τους  υπαλλήλους της ΔΕΗ ή του Φυσικού Αερίου.

Σύμφωνα με το Τ. Α.  Ζωγράφου, οι κακοποιοί  παραπλανούν τα θύματά τους για να τους επιτρέψουν την είσοδο στις οικίες τους και, αφού μπουν στα σπίτια, προσποιούμενοι ότι εκτελούν τεχνικές εργασίες,  αφαιρούν χρήματα και τιμαλφή.

Σημειώνεται ότι ουδέποτε υπάλληλοι της ΔΕΗ ή της Εταιρείας Φυσικού Αερίου θα ζητήσουν από τους δημότες να εισέλθουν στις οικίες τους για να πραγματοποιήσουν κάποιο είδους έλεγχο.

Το Τ. Α.  Ζωγράφου καλεί στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην επιτρέπουν την πρόσβαση στις οικίες τους σε αγνώστους οποιαδήποτε πρόφαση και αν επικαλεστούν. Συστήνει, επίσης, σε όποιον αντιληφθεί τέτοιου είδους περιστατικό, να καλέσει άμεσα το τηλέφωνο 210- 7773482.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.