Άνοιξαν σήμερα οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ζωγράφου! (φωτο)

Το «πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς ήχησε το πρωί της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου 2020 για τα παιδιά που φοιτούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών, Ρένα Χαλκιαδάκη επισκέφθηκαν τους Σταθμούς της πόλης, προκειμένου να καλωσορίσουν τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό και να τους ευχηθούν μία καλή και ασφαλή χρονιά.

Παράλληλα, ο κ. Θώδας επιθεώρησε τις έξι νέες, σύγχρονες αίθουσες που θα λειτουργήσουν στον Σταθμό της οδού Κρίνων το προσεχές διάστημα, μόλις η πολιτεία διαθέσει το αναγκαίο προσωπικό που έχει ήδη εγκριθεί για τον Δήμο Ζωγράφου.

Επισημαίνεται ότι σε όλες τις δομές του Δήμου Ζωγράφου έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και έχουν εφαρμοστεί τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να υποδεχθούν με ασφάλεια τα παιδιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.