Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας αναφέρει στη δήλωση του: Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους επιτυχόντες και επιτυχούσες μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας αλλά και όλης της Ελλάδας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αυτή είναι η αρχή μιας συναρπαστικής πορείας, γνώσης και εμπειρίας που θα οδηγεί από τον ένα στόχο στον επόμενο, στο μεγάλο στάδιο αγώνων της ζωής.
Κερδίσατε τον πρώτο μεγάλο αγώνα. Εύχομαι με την ίδια αποφασιστικότητα και επιτυχία να κερδίσετε και τους επόμενους.
Στα παιδιά που δεν κατάφεραν σε αυτή τη φάση να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους θέλω να διαμηνύσω με όλη μου τη δύναμη και με κάθε ειλικρίνεια ότι η επίτευξη των στόχων δεν είναι υπόθεση μιας και μόνο προσπάθειας.
Όπως έχουν διαπιστώσει πολλοί πριν από εσάς και όπως θα διαπιστώσουν και πολλοί επόμενοι, η επιτυχία ανήκει σε αυτούς που δεν παραιτούνται από τους στόχους τους. Ανήκει στους επίμονους και στους αποφασισμένους, σε αυτούς που δεν πτοούνται. Και αυτό ισχύει γενικά στη ζωή. Εξάλλου, πολλές φορές οι καλύτερες ευκαιρίες είναι αυτές που έρχονται μετά από δεύτερη και τρίτη προσπάθεια.
Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των παιδιών, που στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στη δύσκολη προσπάθεια τους.
Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή συνέχεια, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία σε ένα μέλλον που σας ανήκει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.