Το «Αγαπώ Ζωγράφου» καταγγέλει: Η Δημοτική Αρχή και η ΜΑΞΙΑΔΗΖ, έχουν πάρει διαζύγιο…από την διαφάνεια! Συνεχίζει την ρουσφετολογική τακτική με τις απευθείας αναθέσεις…

 Αντί η διοίκηση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ να προβεί σε προσλήψεις ορισμένου χρόνου 8 μηνών 25 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ (τις οποίες προσλήψεις ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών αρχές Ιουλίου), ανακάλεσε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφάσισε να αναθέσει τις εργασίες με απευθείας αναθέσεις ύψους 208.320 ευρώ σε ιδιώτες.

Συνεπώς, συνεχίζει την ρουσφετολογική τακτική με τις απευθείας αναθέσεις η διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Ζωγράφου, αγνοώντας τους κανόνες διαφάνειας για την σωστή διαχείριση δημόσιου χρήματος.

Εμείς ως Δημοτική Παράταξη που προάγει τα συμφέροντα των Δημοτών, προτείναμε και θα συνεχίσουμε να προτείνουμε, όπου είναι εφικτό και εγκρίνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, οι προσλήψεις να γίνονται μέσω ΑΣΕΠ, την ανεξάρτητη αρχή που διασφαλίζει την ορθότητα των προσλήψεων με εργαλεία αξιολόγησης και μοριοδότησης.

Ως Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Αγαπώ Ζωγράφου» οφείλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ως αδιαφανή διαδικασία σε μια εποχή που απαιτείται υπευθυνότητα και διαφάνεια.
#agapozografou #kostis_papanastasopoulos

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.