Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στους αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων!

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων για τη σημαντική διάκριση που σημείωσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας,  αναφέρει σε δήλωσή του: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές του Ποσειδώνα Ιλισίων για τη σημαντική διάκριση που σημείωσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Μπράβο στη Δανάη, τη Θεοδώρα, τον Δημήτρη, την Ευγενία, τον Χρήστο, τη Χρυσαυγή, τον Άρη, τον Άρον, τον Φίλιππο, τον Νικόλα που με την επιτυχία σας αυτή αποδείξατε με τον καλύτερο τρόπο, πώς η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στον στόχο, η ομαδικότητα, φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές Θανάση Μπαζή και Γιάννη Βρόντο, που βρίσκονταν κοντά στους αθλητές με σοφία, πείρα και έμπνευση.
Εύγε στους επιστημονικούς συνεργάτες τους Ποσειδώνα Ιλισίων, στον γιατρό Δ. Αντωνακάκη στον ψυχολόγο Dr .Ν. Σταύρου και στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης Performance 22, που με την επιστημοσύνη τους συνέδραμαν στην προσπάθεια των αθλητών.
Για ακόμη μία φορά μας κάνετε υπερήφανους και αποδεικνύετε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το διαμορφώνουν. Μας δείχνετε τον δρόμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.