Βανδαλισμοί στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου! Ανάστατοι και προβληματισμένοι οι γονείς!(ΦΩΤΟ)

Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν την Δευτέρα 13/07/2020, στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, που βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Γερασίμου, στα Άνω Ιλίσια.

Άγνωστοι με πρωτοφανή μανία, ξήλωσαν το δίκτυο του ΙΝΤΕΡΝΤ στο σχολείο, προκαλώντας βλάβη άνω των 5.000 ΕΥΡΩ. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, από τον Δντη του σχολείου, κ. Δημητρίου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Μπότου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Παπαγεωργίου, οι οποίοι κατέφθασαν στον χώρο, και μετά την αυτοψία της ζημιάς και από την Αστυνομία, έγινε μήνυση κατά αγνώστων στο Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου.

Οι γονείς είναι ανάστατοι και πολύ προβληματισμένοι, διότι καθημερινά στον αύλειο χώρο του σχολείου εισέρχονται παράνομα μαθητές, οι οποίοι προβαίνουν σε βανδαλισμούς αλλά και άλλες πράξεις, ενοχλώντας και τους περίοικους.

Σύντομα η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Μπότου, θα τοποθετήσει επιπλέον κάγκελα για την προστασία του σχολείου. Επίσης εξετάζεται το νομοθετικό πλαίσιο για την τοποθέτηση καμερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.