Ξεσπά η Γωγώ Τσαμπά! “Έχω μείνει μόνο με 25”! Η Επιτροπή Υγείας ζητά απαγόρευση πανηγυριών – «Μηνιάτικο» για καλλιτέχνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής επιστημόνων του υπουργείου Υγείας, πέταξε σήμερα την «βόμβα» καθώς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ανέφερε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως η Επιτροπή εισηγείται την απαγόρευση των πανηγυριών. Βέβαια προσέθεσε πως η συζήτηση συνεχίζεται, αλλά οι επιστήμονες αυτό εισηγούνται.

Όπως αντιλαμβάνεστε, άπαξ και αυτό συμβεί, θα αποτελέσει νέο μεγάλο πλήγμα στην οικονομία, καθώς μετά τον τουρισμό θα πληγεί ακόμα ένας τομέας οικονομικών δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι, μιας και στα πανηγύρια ξοδεύονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ και πολλές οικογένειες ή και ολόκληρες περιοχές ζουν από αυτά.

Μάλιστα χθες, η γνωστή τραγουδίστρια, Γωγώ Τσαμπά, τάχθηκε κατά της απαγόρευσης των πανηγυριών, τονίζοντας ότι ο κλάδος τους πλήττεται καθώς δεν πληρώνονται με… «μηνιάτικο» όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι.
«Είναι δύσκολο να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις ή να μην χαιρετήσεις φίλους και γνωστούς», δήλωσε.

Ωστόσο, όπως είπε, δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια, ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος τους. Εξήγησε πως αν και είχε προγραμματίσει αρκετές δουλειές, πλέον έχει μείνει μόνο με 25!

«Είναι πολλοί συνάδελφοι που πεινάνε και εγώ στο τετράμηνο πήρα 1.330 ευρώ, 800 και 534 προχτές» ανέφερε.

Πρόσθεσε πως εάν θέλουν να σταματήσουν τα πανηγύρια, θα πρέπει να χορηγηθεί και στους εργαζόμενους του κλάδου ένα μηνιάτικο.

Όλοι δηλαδή στα επιδόματα, καθώς η εργασία πλήττεται σε όλους τους τομείς. Το θέμα δεν είναι αν αρέσουν σε κάποιον τα πανηγύρια ή όχι, αλλά το ότι απαγορεύονται συνεχώς επαγγελματικές δραστηριότητες με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να περιμένουν επιδόματα και βοήθεια από το Κράτος, κάτι που δεν αποκλείεται αργότερα να αναλάβει μία παγκόσμια εξουσία, καθώς όλο και περισσότεροι οργανισμοί, όπως ο Ο.Η.Ε., ζητούν παγκόσμια κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.