Γωγώ Τσαμπά για το γλέντι στο Γουδί: «Δεν γίνεται να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις»

«Δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια» τόνισε η Γωγώ Τσαμπά που τραγουδούσε σε γλέντι στο Γουδί το Σάββατο

Για τα πανηγύρια και την ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού σε αυτά, μίλησε στον ΣΚΑΪ η Γωγώ Τσαμπα, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «είναι δύσκολο να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις ή να μην χαιρετήσεις φίλους και γνωστούς».

Η ίδια, ωστόσο, εξήγησε πως οι εργαζόμενοι στα πανηγύρια έχουν πληγεί ιδιαιτέρως και ανέφερε πως εκείνη είχε προγραμματίσει αρκετές δουλειές, ενώ πλέον της έχουν απομείνει μόνο 25. Επισήμανε επίσης πως δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια γιατί ο κλάδος τους πλήττεται ιδιαίτερα και δεν έχουν κάποιο «μηνιάτικο» για να ζήσουν όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

«Είναι πολύ συνάδελφοι που πεινάνε. Εγώ στο τετράμηνο πήρα 1330 ευρώ, τα 800 και 534 προχτές». Γι’ αυτό, όπως εξηγεί, «αν θέλουν να κλείσουν τα πανηγύρια ας τα κλείσουν αλλά να χορηγηθεί και στους εργαζόμενους του κλάδου ένα μηνιάτικο με ένα πόσο με το οποίο μπορεί να ζήσει μια οικογένεια».

Καταλήγοντας σημείωσε πως γίνεται πανηγύρι και με μέτρα, ενώ ανέφερε πως όπως στην εκκλησία προσκυνάνε, στα πανηγύρια χορεύουνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.